Megoldásaink

Lakásbiztosítás

Otthonodhoz leginkább illő védelem, különleges kiegészítő biztosításokkal. Komfortos garzonhoz, családi házhoz, nyaralóhoz a kockázatoknak megfelelő biztosításokat magadra szabhatod. 

Érdekel

Nyugdíj Megtakarítás

Élvezed a gondtalan életet és még nagyon távolinak tűnnek a nyugdíjas évek? A Generali Nyugdíjbiztosításával elérheted, hogy idősebb korodban se kelljen visszavenni az addig elért életszínvonaladból. Ha nem vagy biztos abban, hogy az állami nyugdíj ehhez elégséges fedezetet nyújt majd a számodra, akkor gondoskodj magadról a Generali Nyugdíjbiztosítással! 

Érdekel

Gyermekjövő

Biztosítással védett megtakarítási program. Mennyibe kerül majd gyermeked taníttatása? Szeretnél segíteni az első lakás megvásárlásában? Hány év is van még addig? Időben elkezdett megtakarítással könnyebb 

Érdekel

Private Care Egeszségbiztosítás

Ha a hosszú sorok és a rideg rendelők helyett inkább korszerű egészségügyi szolgáltatásokat választanál, akkor a Generali Private Care egészségbiztosítást ajánljuk. A Generali Medi24-et bármikor hívhatod, jól felszerelt magánrendelők állnak rendelkezésedre, nem kell várakozni, és gyorsan szakszerű orvosi ellátásban részesülsz. Gondoskodj az egészségedről!

Érdekel

Élet-, Baleset-, És Egészségbiztosítás

Megvan a kolléga, aki a haverokkal focizott, és egy rossz lépésnél eltörte a bokáját, vagy az ismerősöd a facen, aki begipszelt kézzel nyomta a szelfit? Kiszámoltad már, mennyit kapsz, ha táppénzen vagy? Eddig megúsztad, és bízzunk benne, hogy ez így is marad, de azért sosem árt az óvatosság. Készülj fel a nem várt helyzetekre a Generali Testőr élet-, baleset- és egészségbiztosítással!

Érdekel

Pénzügyi Tervezés

Teremtsd meg a biztos jövő alapjait. Legyen szó otthonteremtésről, családtervezésről, a gyermek jövőjéről, a nyugdíjas évekről. Tegyél félre, tudatosan, hónapról hónapra, évről évre "észrevétlenül"

Érdekel

Utasbiztosítás

Work hard play hard?! Ha te se szereted félgőzzel megélni az életet, akkor ne fogd vissza magadat utazáskor se! Ne spórolj az élménnyel, az EUB utasbiztosításokkal gondtalanul kalandozhatsz, felfedezhetsz és bátran kipróbálhatsz új dolgokat! 

Fundamenta Lakástakarékpénztár

Még jó buli az albi, de később jó lenne majd egy saját lakás? Esetleg már azt is tudod, hogy hol és mit szeretnél, sőt akár már költöznél is? A Fundamenta-Lakáskasszával könnyebben összegyűjtheted, vagy fix kamatozású hitellel megszerezheted az álomlakásra-valót. Kalkulálj velünk, és kezdd el akár már ma!

Járműbiztosítások

Bringa, moci vagy autó? Gyakorlatilag minden járműre tudunk ajánlani biztosítást, legyen az kétkerekű, négykerekű vagy éppen vízen járó. Ismerd meg ajánlatainkat, és válassz hozzád illő megoldást! 

Érdekel

Cégpaletta Program

Vállalkozások kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintése, kockázati portfólióhoz kialakított egyedi ajánlatok. Vállalkozói vagyon, gépjármű flotta, csoportos élet-egészség-, balesetbiztosítások.

Érdekel

Kegyeleti Biztosítás

Gondoskodhatsz családod anyagi biztonságáról egy nem várt időpontban bekövetkező szerencsétlen esemény esetére, mentesítve őket ezzel a hirtelen nagyobb kiadás terhe alól.