Különleges Biztosítások


SPORTESZKÖZBIZTOSÍTÁS

BRINGÁSOKNAK, SÍELŐKNEK

Lakásbiztosításodban választhatod kiegészítőként, hogy a kedvenc biciklid, síléced is biztonságban legyen. Sportolói felelősséggel és sportcsonttöréssel kombinálva.

SMART

HA TÖRIK, HA ÁZIK

A biztosítás akár 150e ft értékig téríti az okostelefont, LCD, LED, plazma tévét, laptopot, házimozi rendszert, táblagépet, ha az törik, leesik megrongálódik, víz éri, tönkremegy.

KISÁLLATBIZTOSÍTÁS

ÁLLATORVOSI KEZELÉSEKRE

Kutyádra vagy macskádra baleset- és betegségbiztosítást kínálunk, amely fedezi az állatorvosi kezeléseket, illetve kedvenced baleset miatti halála esetén is fizet.

JOGVÉDELEM

JOGI VITÁK KÖLTSÉGEIRE

A biztosítás fedezi a jogi eljárások költségeit: ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat, végrehajtási költséget és szakvélemények költségét jogi érdeksérelem esetén.

MILLIÓS SEGÍTSÉG

FILLÉRES BALESETBIZTOSÍTÁS

Balesetbiztosítás kockázatelbírálás, orvosi vizsgálat és várakozási idő nélkül. 0-79 éves korig, már napi 34ft-ért! Naponta ketten halnak meg és 17-en sérülnek meg közlekedési balesetben.

EXTRÉMSPORT

ADRENALIN FOKOZÓKNAK

A különös veszéllyel járó sporttevékenységek biztosítása. Extrém sport baleset miatt szükséges egészségügyi ellátások költségeit fedezi. Barlangászat, ejtőernyő, rally, vadvízi evezés, hegymászás...

SPORTOLÓI PAJZS

CSOPORTOS BALESETBIZTOSÍTÁS

Sportegyesület, sportszövetség, sport klub vagy sportvállalkozás részére. Csökkentheted azokat a nem várt többletköltségeket, amelyek a sportoló balesete következtében a sportegyesületet terhelnék.